Funktionel Effekt & Yoga

kr. 960,00

Funktionel effekt & yoga

10 på lager

Varenummer (SKU): 1001 Kategori:

Beskrivelse

Træningen:

Funktionel effekt og yoga er et hold, hvor vi træner sammen for at blive stærkere, i bedre form og samtidig have det hyggeligt på holdet. Udgangspunktet for træningen er dit. Træningen er tilrettelagt så du bliver udfordret med forskellige timer fra gang til gang og undervisningen foretages så du altid kan følge med.

Hvor og hvornår:

Vi træner mandage fra kl. 17:30-19:00 i Gymnastiksalen på Gl. Gymnasium i Herrestrædet. Der er parkeringsmuligheder i gården. Der er mulighed for omklædning og bad.

Fordelene:

Fordelene ved at blande funktionel effekt og yoga er, at du kan opbygge en stærk og smidig krop. Funktionel træning gør dig stærkere, mere udholdende og bedre til at klare hverdagen.  Du kan opnå en bedre holdning, som retter dig ud efter en ”lang dag på kontoret”… og du opnår en øget kropsbevidsthed, så du bedre kan høre kroppens signaler i tide… Du kan opnå en krop der ser veltrænet, sund og stræk ud og vi træner uden ydre belastning end fra kroppens egen vægt. Alle øvelser udføres med grundig introduktion og kontrolleret

Alle skal gerne opleve yogaens evne til at forene træning med den effekt yoga. Yoga kan give dig en bedre grounding, tilføre dig større ro i sjælen og tilføre mere harmoni. Yoga kan gøre dig bedre til at fokusere, øge din kropsfornemmelse, reducere spændinger og smerter samt give dig større modstand mod stress.

Læs mere om holdet HER og læs mere om funktionel træning HER

Det praktiske:

Ny sæson starter mandag d. 8. januar 2024, og der er træning hver mandag frem til og med 25. juni 2024.

Prisen er 960,00 kr. Bemærk at der trænes 1½ time pr. gang.

Du kan medbringe egen yogamåtte, yoga-blokke og et tæppe – men jeg har så du kan låne af mig. Men tag gerne en ekstra trøje med.

Undgå at spise ca. 2 timer før yoga og også gerne 2 timer efter yoga. Husk en drikkedunk.

Velkommen til funktionel effekt & yoga 🙂