Tilmelding

Lidt om foreningen

Yoga-Fitness er en ny frivillig folkeoplysende forening i Slagelse.

Foreningens formål er at give alle interesseret i Slagelse og omegn mulighed for at dyrke funktionel træning for derigennem at fremme den enkeltes sundhed og trivsel.

Foreningen består af en bestyrelse og indtil videre er der et hold i foreningen. Der afholdes årligt en generalforsamling, som du er velkommen til at deltage i. Hvis du har spørgsmål til Yoga-Fitness, er du naturligvis velkomme til at kontakte formanden Charlotte Beicker. Klik her for at komme til KONTAKT.

Hvad koster det?

Prisen for at deltage på EFFEKT & yoga holdet er 960,00 kr. for de 16 ugers træning. Holdet starter mandag 8. januar 2024 og træner frem til og med 24. juni 2024.


Beløbet indbetales på foreningens konto eller via Mobilepay.


500676


Reg nr. 9570 Konto nr. 0012869878Husk at medbringe din egen yoga måtte, et tæppe og en ekstra trøje. Hvis ud ikke har en yogamåtte, så kan du låne en. Der er ligeledes tæpper og puder, som du kan låne. Men du er velkommen til at medbringe dit eget tæppe, hvis det er mere dig.

Husk at købe en god yogamåtte! Den skal være tyng, skridsikker og ikke kunne give sig i længden. Læs mere om yogamåtter på yogaudstyr.dk, hvor du også har mulighed for at handle online.

Du kan lade dig inspirere på nettet og så handle hos Søstrene Grene eller Harald Nyborg. Priserne er langt billigere og varen er lige så god.

Du kan købe yogablokke og puder hos Flying Tiger, som har disse ting med jævne mellemrum. Men kontakt din lokale butik, for at høre om det er varer de har på lager.