Betingelser

Generelle oplysninger om foreningen

Foreningens juridiske navn: Yoga-Fitness

Selskabsform: Forening

CVR-nummer: 40685952

Yoga-Fitness
Fynsvej 1
4200 Slagelse

Telefonnummer: 42 92 78 87
E-mail: yoga-fitness4200@gmail.com
Web: www.yoga-fitness.dk

Persondatapolitik

Yoga-Fitness følger de til en hver tid gældende regler om personoplysninger. Der anvendes cookies på  hjemmesiden. Ved betaling af online køb acceptere du at Yoga-Fitness opbevarer personoplysninger.

For at du kan indgå en aftale med os skal du lade dig registrere ved online køb med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Mobilnummer
  • Fødselsdato

Personoplysningerne registreres hos Yoga-Fitness, og videre gives kun til Slagelse Kommune ved tilmelding og betaling til et af holdene.

Registreringen af dine personoplysninger har til formål at kunne levere ydelsen/varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Bestyrelsen i foreningen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Yoga-Fitness har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Der gøres dog opmærksom på at du ved online tilmelding og betaling, acceptere at personoplysninger registreres.

Bestilling

Du kan bestille ydelser/varer fra Yoga-Fitness online, og alle priser i e-butikken på websitet er angivet inklusive dansk moms.

Betaling skal ske starks i forbindelse med dit online køb. Ved betaling er der ingen fortrydelsesret. Betaling dækker for træning 20 gange, og der ydes ikke godtgørelse for manglende fremmøde.

Betaling

Det er muligt at betale via bankoverførsel eller via MobilePay. De til en hver tid gældende regler for disse betalingsmuligheder, gælder også for handel med Yoga-Fitness.

Tilmelding

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Yoga-Fitness. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Når du tilmelder dig et hold i Yoga-Fitness, betaler du for en sæson ad gangen. Tilmeldingen er bindende efter betaling. Du kan altid få én gratis prøvetime, under forudsætninger af, at du indgår en aftale med instruktøren først.

Kontingent

Vi trækker beløbet straks ved afgivelse af online tilmelding og betaling.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:
• Bankoverførsel
• MobilePay

Levering

Bestilte varer vil blive leveret til dig på dit hold.

Leveringstid: Levering af varer sker snarest muligt efter bestilling. Hvis du har valgt at betale pr Netbank (girostreng), bliver varen leveret når vi har registreret din betaling. Du kan til enhver tid få oplyst status på en bestilling ved personlig henvendelse.

Fortrydelsesret

Når ydelsen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt det gøres efter første gang du deltager på det tilmeldte hold. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du deltager flere gange på holdet.

Kontingent
Fortryder man sit medlemskab efter første deltagelse tilbagebetales 100% af kontingentet. Der gives ikke økonomisk kompensation, for timer aflyst pga. aflysninger af sal/hal fra Slagelse Kommune.

Reklamation

Når du handler på yoga-fitness.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores e-mail: yoga-fitness4200@gmail.com