Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker informationer. Du er velkommen til at rette kontakt personligt på mail eller telefon, eller du kan skrive din besked her på siden. Vi lover dig at formanden svarer dig hurtigst muligt og altid indenfor max 1 døgn.

Her på siden kan du se alle bestyrelsesmedlemmerne. Såfremt du har lyst til at være med i bestyrelse, er du altid velkommen til at skive til en af os. 

Bestyrelsen arbejder for at vores forening overholder alle gældende regler for en frivillig forening. Vores primære formål med bestyrelsesarbejdet, er at komme med ideer og dermed forblive innovative i de tilbud der er i foreningen. Vi arbejder med ideer til nye hold, forslag til forbedringer, samt at udvikle foreningen så den er opdateret med nyeste viden om frivillige foreninger. 

Der tilbydes kurser i forhold til det arbejde DU har lyst til at indgår i. Disse kurser udbydes at DGI, som foreningen er medlem af og du kan komme på kurser for kr. 5.000,00 årligt, såfremt det er relevante kurser.

Pt. er der kun 1 hold, som ledes af Charlotte Beicker – uddannet fysioterapeut, EFFEKT instruktør og yoga-lære. Hvis DU ønsker at være en del af Yoga-Fitness som instruktør, skal du bare skrive en mail til formand Charlotte Beicker.

Alle i foreningen arbejder frivilligt.

Hvis du har lyst til at være med i bestyrelsen, skal du forberede dig på at du skal deltage i 1-2 årlige møder. Bestyrelsesarbejdet betyder at du skal være villig til at indgå aktivt i de forskellige arbejdsopgaver, der er i foreningen. Lige pt. er det ikke de store opgaver 🙂 ALLE er velkomne!

Der er mange fordele ved at være en frivillig folkeoplysende forening i Slagelse Kommune:

  • Der stilles lokaler til rådighed
  • Det er muligt at søge diverse puljer med økonomisk støtte
  • Du kan deltage aktivt i det kulturelle liv i Slagelse

Spørgsmål angående tilmelding og indhold af de enkelte hold kan måske findes under faner. Læs mere om TILMELDING eller YOGA FOR KVINDER 

Formand Charlotte Beicker
Formand Charlotte Beicker

Send en besked

Please reload

Lokationer

 

KVINDERNES TRÆNINGSSTED